Trappeopgang er et af de mange steder i boligen og lignende der bliver brugt mange gange i løbet af dagen. Det er derfor ikke så mærkeligt, at trappeopgangen bliver slidt med tiden. Hos Gravgaards Malerfirma ved vi alt om, hvor slidte de kan blive over tid, og vi har mange års erfaring med maling af diverse trappeopgange.

Vi ved derfor at en grundig og kvalitetsbevidst maling kan gøre en stor forskel på udseendet og holdbarheden af trappeopgangen. 

Slip for besværet og lad os hjælpe dig

Hos Gravgaards Malerfirma ved vi at en maling af trappeopgangen kan virke som en uoverskuelig opgave. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med vores mange års erfaring og ekspertise. Vi vægter høj kvalitet og god service meget højt, og vi sætter en ære i at levere professionelt malerarbejde. 

En maling af trappeopgangen er giver ikke blot et smukt udseende, men det er også en god investering, da man undgår diverse udgifter til f.eks. skader, som kan opstå grundet misvedligeholdte gelændere.

Få et godt tilbud på maling af din trappe opgang

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i led med maling af din trappeopgang, så er du velkommen til at kontakte Gravgaards Malerfirma allerede i dag og hør mere. Vi står også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Du kan kontakte os på tlf. 97 85 49 37 eller på mail svend@gravgaardsmalerfirma.dk så vender vi tilbage hurtigst mulig. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik på Fabriksvej 6, 7600 Struer og møde vores faguddannede personale.

trappeopgang

trappeopgang1