Trænger dit træværk til en kærlig hånd og en klat maling? Så står Gravgaard Malerfirma klar til at varetage opgaven. Maling af træværket er den opgave, der kommer med mange fordele.

Når træværket vedligeholdes sikrer du træet optimale beskyttelse og du kan derfor nemmere undgå problemer i led med f.eks. svamp. Når du vælger at male dit træværk opnår du også et nyt æstetisk udtryk, som gør det flottere og og langt mere præsentabelt. 

Maling af træværk udenfor

Når træværket udenfor skal males er det vigtigt at malerarbejdet bliver gjort helt korrekt. På den måde opnår du du ikke kun et flot resultat, men du sikre og at træværket får den helt rigtige beskyttelse. Hermed er du sikret at træværket holde til det danske klima. 

For at man opnår det bedste resultat når man maler træværket udenfor, så kræver det stor viden om korrekt maling og behandling. Hos Gravgaards malerfirma har vi mange års erfaringen indenfor området, så når du indgår et samarbejde med os, er du sikret at dit træværk, ude som inde, får den helt rigtige maling og behandling. 

Få et godt tilbud på maling af dit træværk

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, så er du velkommen til at kontakte Gravgaards Malerfirma allerede i dag og hør mere. Vi står også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Du kan kontakte os på tlf. 97 85 49 37 eller på mail svend@gravgaardsmalerfirma.dk så vender vi tilbage hurtigst mulig. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik på Fabriksvej 6, 7600 Struer og møde vores faguddannede personale.

traevaerker1

træværker