Står du og skal have malet dit loft? Hos Gravgaard Malerfirma står vores dygtige og erfarne malere klar til at male dit loft, så du opnår et smukt og professionelt resultat. Vi har mange års erfaring, så du er derfor garanteret et flot stykke malerarbejde af høj kvalitet

Vi ved at maling af loftet er en af de maleropgaver, der kræver tålmodighed og fokus på det helt små detaljer, for at man opnår et flot og perfekt resultat. Vi står derfor klar til at varetage opgaven, så du er sikret et professionelt resultat.

Maling af loft er ikke så nemt

Når loftet skal males, er det vigtigt at man har kendskab til korrekt malerarbejde. Ingen opgave er den samme, og der er derfor forskel fra opgave til opgave. Fremgangsmåden er forskellig alt efter om det er et træloft, gipsloft eller loftbrædder. 

Valget mellem farver, malerprodukter kan også være med til at komplicere opgaven. Derfor står vi klar til at sørge for at processen bliver så let så muligt for dig som kunde.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du spørgsmål, ønsker om mere information eller ønsker du at indgå et samarbejde med os, så er du velkommen til at kontakte Gravgaards Malerfirma allerede i dag og hør mere. Vi står også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Du kan kontakte os på tlf. 97 85 49 37 eller på mail svend@gravgaardsmalerfirma.dk så vender vi tilbage hurtigst mulig. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik på Fabriksvej 6, 7600 Struer og møde vores faguddannede personale.

lofter