Er du træt af farven på din gamle fliser? Måske er du lige flyttet ind i et nyt hus, men fliserne på f.eks. badeværelset passer ikke til resten af rummet udtryk. Så bør du overveje at få malet fliserne.

Når du vælger at male dine fliser, får du mulighed for at ændre det visuelle udtryk og dermed give dine eksisterende eller gamle fliser nyt liv.

Valg af maling

Alt efter hvilket rum fliserne du vil have maler er i, så er der forskellige typer af maling man skal bruge for at opnå det bedste resultat. Hvis du f.eks. skal have malet fliserne i badeværelset, som kategoriseres som et vådrum, så er det vigtigt at du bruge vådrumsmaling og ikke normal maling.

Når du vælger en vådrumsmaling sikrer du derfor et solidt og holdbart slutresultat, hvor du er sikker på, at malingen ikke skaller af over tid.

Uanset om det er i vådrum eller ej, så står Gravgaards Malerfirma klar til at hjælpe og rådgive, så du opnår det perfekte resultat. Vi har mange års erfaring med maling af fliser, så du kan trygt stole på, at når du indgår et samarbejde med os, så er du sikret malerarbejde af højeste kvalitet.

Få et godt tilbud på maling af din fliser

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i led med maling af dine fliser, så er du velkommen til at kontakte Gravgaards Malerfirma allerede i dag og hør mere. Vi står også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Du kan kontakte os på tlf. 97 85 49 37 eller på mail svend@gravgaardsmalerfirma.dk så vender vi tilbage hurtigst mulig. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik på Fabriksvej 6, 7600 Struer og møde vores faguddannede personale.

fliserBillede