Trænger facaden til en kærlig hånd? Over tid vil en facade blive slidt ned af den vind, regn, sne og sol, som det danske klima udsætter den for. Der kan derfor være behov for at facaden bliver malet.

Hos Gravgaard Malerfirma har vi mange års erfaring med maling af facader, og vi sørger for, at malingen af facaden bliver nem og overskuelig, så du som kunde ikke skal bekymre dig om noget. Uanset om du ønsker at den nuværende facade skal males i samme farve som da facaden blev malet første gang, så sørger for at der bliver brugt den korrekte maling. En flot facade sender nemlig et stærkt signal ud til.

Giv facaden nyt liv med en ny farve

Hvis du ønsker at facaden skal have nyt liv, så er en ny farve klart noget at overveje. Det kan være at man er blevet træt af den gamle farve, eller man synes at den nuværende farve er i den forkerte nuance. Med en ny farve skaber du et nyt æstetisk udtryk, som du vil få glæde af i mange år. Vi står klar til at rådgive dig, så du ender med et smukt og friskt resultat.

Få et godt tilbud på maling af din facade

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i led med maling af din facade, så er du velkommen til at kontakte Gravgaards Malerfirma allerede i dag og hør mere. Vi står også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Du kan kontakte os på tlf. 97 85 49 37 eller på mail svend@gravgaardsmalerfirma.dk så vender vi tilbage hurtigst mulig. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik på Fabriksvej 6, 7600 Struer og møde vores faguddannede personale.

facade