Giv dine døre og vinduer nyt liv og et nyt friskt udseende ved at male dem. Hvad end dine døre og vinduer blevet kedelige at se på, er blevet slidte igennem årene eller hvis de blot trænger til et nyt look, så står Gravgaards Malerfirma klar til at varetage opgaven.

Vi har mange års erfaring af maling af både døre og vinduer, så du er derfor garanteret, at du ender med flotte nymalede døre og vinduer. Ydermere forlænger du også dine døre og vinduers levetid med god maling og olie.

Alle døre og vinduer er forskellige

Mange tænker måske at det er en nem og simpel opgave at male sine døre og vinduer, og man ender derfor ofte med skønhedsfejl i malingen eller noget helt andet. Når man skal male døre og vinduer er det mange ting man skal huske på. Døre og vinduer er alle forskellige både i detaljerne i materialet, selve materialerne, størrelser og udformninger. 

Vi anbefaler derfor at man får hjælp af et professionelt malerfirma som Gravgaards Malerfirma. Så er man sikker på, at man ender med et flot og perfekt slutresultat.

Få et godt tilbud på maling af dine døre og vinduer

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i led med maling af døre og vinduer, så er du velkommen til at kontakte Gravgaards Malerfirma allerede i dag og hør mere. Vi står også altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, såfremt dette har interesse. 

Du kan kontakte os på tlf. 97 85 49 37 eller på mail svend@gravgaardsmalerfirma.dk så vender vi tilbage hurtigst mulig. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik på Fabriksvej 6, 7600 Struer og møde vores faguddannede personale.

vinduer

vinduer2