Vi tilbyder

Uanset hvilken type malerarbejde du skal igang med, så er Gravgaards Malerfirma i Struer klar til at hjælpe med vores mange års erfaring. 

Vi både udfører gerne male opgaven for dig eller står klar med råd og vejledning i vores butik, Struer BoligFarver, hvor du kan finde alle de male produkter du har brug for. Vi sælger kvalitetsmaling, pensler og andet tilbehør. 

Lofter

Maling af lofter kan være hård omgang, men fortvivl ikke. Bare spørg os om tips eller få os sat på opgaven.

Facader

En flot facade sender et stærkt signal ud til, men hvilken type maling og farve skal du vælge? Det ved vi!

Træværker

Skal dit træværk leve længe? Så er det vigtigt at give den rigtige behandling og maling. Er du i tvivl? Så bare spørg os.

Trappeopgange

Få nyt liv i trappeopgaven med en god gang maling. Vi kommer gerne og udføre arbejdet, vi elsker nemlig at male!

Døre & vinduer

Plejer du dine døre og vinduer godt med god maling / olie, så forlængere du helt automatisk deres levetid – en god investering!

Fliser

Giv dit badeværelse nyt liv med maling af dine fliser. Det er en super god løsning, og du vil blive overrasket over resultatet!

Vi elsker at male!

Tænk på Gravgaards Malerfirma og Struer BoligFarver, næste gang du skal i gang med malerpenslen. Vores mange års erfaring, kan være en god idé, at tage med på råd, inden du kaster dig ud i malerarbejdet selv.

Kom ind og besøg os i butikken på Fabriksvej 6 eller kontakt os her på siden via telefon eller mail, så hjælper vi dig gerne godt i gang!